13)Va multumim caati ales Demo Bank. Banca noastra vine in sprijinul clientilor sai oferindu-leproduse si servicii bancare diverse. Pentru a continua varugam sa alegeti una din urmatoareleoptiuni. Pentru programul sau adresa bancii formati 3. Pentru servicii formati 5.

14)Pentru adresa bancii demo Bank formati 3.Pentru programul de functionare formati 5.

15)Programul de lucru cu clientii este de luni pana vineri intre orele 9:30 si17:30.

16)Adresa noastra este Piata Unirii nr.1.

17)Pentru depozite formati 3.Pentru deschiderea unui cont formati 5.Pentru credite formati 8.

18)Pentru persoane fizice formati 3.Pentru persoane juridice formati 5.

19)Pentru depozite la vedere formati 3.Pentru depozite pe termen de 3 luni formati 5. Pentru depozite pe termen de 12 luni formati 8.

20)Pentru lei formati 3. Pentruvaluta formati 5.

21)Pentru USD formati 3. PentruEUR formati 5. Pentru DEMformati 8.

22)(Pf) Pentru depozitul in lei la vedere se acorda o dobanda de 10% pe an si nuse percepe comision la ridicare pentru retragerile la scadenta.

23)(Pf) Pentru depozitul in dolari la vedere se acorda o dobanda de 3% pe ansi nu se percepe comision la ridicare pentru retragerile la scadenta.

24)(Pf) Pentru depozitul in euro la vedere se acorda o dobanda de 2.5% pe ansi nu se percepe comision la ridicare pentru retragerile la scadenta.

25)(Pf) Pentru depozitul in marci la vedere se acorda o dobanda de 2.5% pe ansi nu se percepe comision la ridicare pentru retragerile la scadenta.

26) (Pf) Pentru depozitul in lei pe termen de trei luni se acorda o dobanda de53% pe an si nu se percepe comision la ridicare pentru retragerile la scadenta.

27)(Pf) Pentru depozitul in dolari pe termen de trei luni se acorda o dobandade 6.75% pe an si nu se percepe comision la ridicare pentru retragerile lascadenta.

28)(Pf) Pentru depozitul in euro pe termen de trei luni se acorda o dobanda de4.20% pe an si nu se percepe comision la ridicare pentru retragerile lascadenta.

29)(Pf) Pentru depozitul in marci pe termen de trei luni se acorda o dobandade 4.20% pe an si nu se percepe comision la ridicare pentru retragerile lascadenta.

30) (Pf) Pentru depozitul in lei pe termen de 12 luni se acorda o dobanda de50% pe an si nu se percepe comision la ridicare pentru retragerile la scadenta.

31)(Pf) Pentru depozitul in dolari pe termen de 12 luni se acorda o dobanda de7% pe an si nu se percepe comision la ridicare pentru retragerile la scadenta.

32)(Pf) Pentru depozitul in euro pe termen de 12 luni se acorda o dobanda de4.70% pe an si nu se percepe comision la ridicare pentru retragerile lascadenta.

33)(Pf) Pentru depozitul in marci pe termen de 12 luni se acorda o dobanda de4.70% pe an si nu se percepe comision la ridicare pentru retragerile lascadenta.

34)(Pj) Pentru depozitul in lei la vedere se acorda o dobanda de 10% pe an siun comision la ridicare de 0.5%.

35)(Pj) Pentru depozitul in dolari la vedere se acorda o dobanda de 3% pe ansi un comision la ridicare de 0.5%.

36)(Pj) Pentru depozitul in euro la vedere se acorda o dobanda de 2.5% pe ansi nu se percepe comision la ridicare pentru retragerile la scadenta.

37)(Pj) Pentru depozitul in marci la vedere se acorda o dobanda de 2.5% pe ansi un comision la ridicare de 0.5%.

38) (Pj) Pentru depozitul in lei pe termen de trei luni se acorda o dobanda de53% pe an si un comision la ridicare de 0.5%.

39)(Pj) Pentru depozitul in dolari pe termen de trei luni se acorda o dobandade 6.75% pe an si un comision la ridicare de 0.5%.

40)(Pj) Pentru depozitul in euro pe termen de trei luni se acorda o dobanda de4.20% pe an si nu se percepe comision la ridicare pentru retragerile lascadenta.

41)(Pj) Pentru depozitul in marci pe termen de trei luni se acorda o dobandade 4.20% pe an si un comision la ridicare de 0.5%.

42) (Pj) Pentru depozitul in lei pe termen de 12 luni se acorda o dobanda de50% pe an si un comision la ridicare de 0.5%.

43)(Pj) Pentru depozitul in dolari pe termen de 12 luni se acorda o dobanda de7% pe an si un comision la ridicare de 0.5%.

44)(Pj) Pentru depozitul in euro pe termen de 12 luni se acorda o dobanda de4.70% pe an si nu se percepe comision la ridicare pentru retragerile lascadenta.

45)(Pj) Pentru depozitul in marci pe termen de 12 luni se acorda o dobanda de4.70% pe an si un comision la ridicare de 0.5%.

46)La deschiderea unui cont in lei sau valuta pentru o persoana fizica nu sepercep comisioane.

47)La deschiderea unui cont in lei sau valuta pentru o persoana juridica sepercepe un comision de 100.000 lei.

48)Pentru obtinerea unui credit se efectueaza urmatoarele 5 operatiuni. Primaoperatie este analiza financiarapentru care se percepe 0.1% din suma ceruta, aceasta fiind de minim 500.000 leiplatibila la data prezentarii documentelor spre analiza. Cea de a doua operatieconsta in evaluarea garantieipentru care se percepe un comision de 0.15% din valoarea evaluata, aceastafiind de minim 500.000 lei platibila la data aprobarii imprumutului deComitetul de Credit. A treia operatie o constituie administrarea credituluipentru care se plateste lunar in ultima zi lucratoare 0.1% din suma ramasacalculata in ultima zi lucratoare a lunii. A patra operatiune este riscul pentru care se percepe intre0.5 si 0.1% din valoarea imprumutului pentru credit, suma fiind platibilaintegral la data folosirii primei sume din credit. Ultima operatie este emiterea scrisorii de garantie bancarapentru care se plateste 4% pe an din valoarea garantiei pentru lei, platibila trimestrialin cazul sumelor mari.

49)Acestaa fost un program demonstrativ al unei banci fictive Demo Bank. Va multumim caati avut amabilitatea de a asculta. In continuare veti intra in meniul principal alKtel Call Center. Va reamintim ca in orice moment aveti posibilitatea de aintra in direct cu un operator, formand 0.

 

 

 

 

 

 


| home | despre OTR | functionare | avantaje | exemple | contact |

2000 Ktel center - all rights reserved
web site designed by ArchiWeb